Catering
ul. Koncertowa 4
ul. Poleczki 31
Kantyna
Przekąski zimne:
Półmisek pieczonych mięs i wędlin staropolskich,
Schab po warszawsku,
Śledzie tradycyjne z cebulą lub pod śmietanową pierzynką
Ciasteczka rybne z dorsza i krewetek z salsą
Ryba po grecku,
Tymbaliki drobiowe,
Tymbaliki z wędzonego pstrąga,
Indyk w maladze,
Tatar ze sledzia z grzybkami marynowanymi, korniszonem i kaparami,
Pate’ z kurzych wątróbek z żurawiną
Terrina z łososia z kawiorem i kaparami
Łosoś w galarecie,
Pstrąg w galarecie,
Karp w galarecie,
Sałatki:
Meksykańska z wędzonym kurczakiem
Jarzynowa tradycyjna,
Sałatka śledziowa na szpinaku z groszkiem cukrowym, jabłkiem i selerem naciowym
Balsamiczna z bekonem i schabem grillowanym
Ziemniaczana z brokułami i fasolą
Krabowa z groszkiem zielonym i makaronem ryżowym
Zupy:Zupa rybna z szafranem
Barszcz czerwony z pasztecikiem
Krem z grzybów leśnych z groszkiem ptysiowym lub grzanką ziołową
Dania gorące:
Kapusta wigilijna z grochem i łazankami
Karp zapiekany w maśle,
Pierogi z soczewicą, grzybami suszonymi i kapustą
Polędwiczki wieprzowe z dynią orzechową i grzybami
Desery:
Makowiec drożdżowy
Piernik
Sernik waniliowy z żurawiną